Halloween Kills, horror debut pe primul loc VIDEO

Filmul horror „Halloween Kills”, cu Jamie Lee Curtis în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Continuarea lungmetrajului din 2018, „Halloween”, care a revitalizat franciza veche de patru decenii, a generat încasări de 50,3 milioane de dolari în primul weekend pe marile ecrane din SUA și Canada, potrivit boxofficemojo.com.

CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Acțiunea din „Halloween Kills”, regizat de David Gordon Green și produs de Blumhouse, are loc la câteva minute după ce Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), fiica ei Karen (interpretată de Judy Greer) și nepoata Allyson (Andi Matichak) l-au lăsat pe criminalul mascat Michael Myers – care a torturat-o pe bunică aproape toată viața – închis într-un subsol în flăcări. Însă în timp ce Laurie este dusă de urgență la spital, Michael reușește să să elibereze și își continuă ritualul sângeros, scrie News.ro.

La nivel global, filmul a obținut în primul weekend încasări de aproximativ 55,9 milioane de dolari.

„No Time to Die”, al 25-lea film din seria „James Bond”, a coborât un loc în clasamentul nord-american. În al doilea weekend, filmul a înregistrat încasări de 24,2 milioane de dolari.

Ultimul film cu Daniel Craig în rolul Agentului 007 îi are în distribuție pe Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw și Christoph Waltz.

Acțiunea din „No Time to Die” are loc după cinci ani de la evenimentele din „Spectre”, când Bond a decis să lase în urmă viața de agent secret și să se bucure de libertate în Jamaica. Liniștea lui nu a durat însă foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Astfel,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on