“Iartă-ne, Răzvi”. Mesaje de regret, după ce un tânăr și-a luat zilele, în spatele casei

Un tânăr de 20 de ani din Gorj și-a pus capăt zilelor. Verișorul tânărului a fost cel care a făcut descoperirea macabră și a sunat la poliție.Răzvan Șerbanoiu, în vârstă de 20 de ani, s-a spânzurat, miercuri, în vecinătatea locuinței bunicilor săi, în Albeni, judeţul Gorj.

Nu era la prima tentativă de a-și lua viața. Apropiații spun că acesta a mai avut o tentativă de suicid, în Italia, când nu s-a adaptat la viața din peninsulă. Mama tânărului se stabilise în Italia, după ce s-a căsătorit cu un cetățean italian, dar tânărul nu s-a obișnuit cu viața în această nouă familie, potrivit presei locale, preluate de antena3.ro.

A revenit acasă, la bunici, în Gorj. A revenit în ţară și mama sa, dar nu locuia împreună cu fiul. O stare depresivă ar fi cauzat această tragedie, iar Răzvan ar fi explicat asta într-un bilet de adio, spun localnicii din Albeni.

Mesajul rudelor este plin de durere, de regrete și de păreri de rău: “Iartă-ne că nu am făcut mai mult pentru tine. Dumnezeu să aibă grijă de tine, de sufletul tău blând și curat! Drum lin, verișorul nostru cel mic, Răzvi!”.

După aflarea cumplitei vești, sute de mesaje de condoleanțe și compasiune au fost postate pe Facebook.

 » Aflați mai multe informații aici.