Încă un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer de hoți. Cine sunt principalii suspecți

Marti, 29 Noiembrie 2022, ora 09:40

1087 citiri

Un bancomat instalat la Pavilionul expozițional din Constanța a fost aruncat în aer marți dimineață, 29 noiembrie, la două săptămâni după ce un eveniment similar a avut loc la bancomatul din comuna Castelu.

Conform unor surse citate de Ziua de Constanța, autorii spargerii de marți dimineață ar fi bărbatul și femeia care au aruncat în aer și bancomatul din comuna Castelu.

Cei doi s-ar fi aflat sub supravegherea polițiștilor.

Recent, singurul bancomat din comuna Castelu a fost detonat, cel mai probabil, cu o instalație cu gaz metan, la două zile după ce a fost alimentat cu bani pentru pensii și salarii.

Anchetatorii au găsit mii de lei arși în urma deflagrației. Banca estimează că tot au reușit să fure 117.000 de lei.

Reprezentanții IPJ Constanța precizează într-un comunicat că, în această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, ”au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului”.

”Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, mai arată comunicatul poliției.

Citește și:

Deputatul PSD Daniel Ghiță promovează o nouă teorie a conspirației după ce a dat de înțeles că pesta porcină ar fi apărut în România înaintea sărbătorilor pentru a-i determina pe…

 » Aflați mai multe informații aici.