Incendiu la o topitorie din sudul țării. Mai multe rezervoare de combustibil au luat foc VIDEO

Vineri, 02 Decembrie 2022, ora 12:46

362 citiri

Incendiu la Slatina FOTO: captură ISU Olt

Un incendiu a avut loc vineri, 2 decembrie, la o topitorie din Slatina. Aproape 3 tone de combustibil lichid ușor, folosit în procesul tehnologic și mai multe rezervoare au luat foc.

La fața locului au fost trimiși peste 20 de pompieri care încearcă să stingă incendiul, deja localizat, conform ISU Olt. Nu au fost înregistrate victime

„La locul evenimentului acționează peste 20 de pompieri, cu trei autospeciale de stingere, din cadrul Detașamentului Slatina, iar misiunea este sprijinită de pompieri din cadrul Serviciului Privat pentru Situații de Urgență Rivergate Fire, care s-au deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere”, au mai transmis pompierii.

Citește și:

ISU Hunedoara a anunțat miercuri, 30 noiembrie, într-un mesaj pe Facebook, că pompierii din județ au participat la ”operațiunea de salvare a Bujoarei”.
Potrivit sursei citate, nouă…

Un depozit de produse petroliere din regiunea Bryansk din Rusia a luat foc miercuri dimineață, 30 noiembrie. Pentru stingerea uriașului incendiu au fost mobilizați aproape 100 de pompieri….

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro


 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on