Incendiu masiv în apropiere de Moscova, autoritățile suspectează un „act criminal” VIDEO

scris astăzi, 09:17

Pompierii ruși se luptă cu un incendiu pe o suprafață de „7.000 de metri pătrați” care a izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-un centru comercial de la periferia Moscovei, au anunțat serviciile de urgență. Ei suspectează că în spatele incendiului se află un act „criminal”, au relatat agențiile de presă rusești, citate de Le Figaro. Potrivit agenției Interfax, cel puțin o persoană a murit.

„Pompierii se luptă cu un incendiu de 7.000 de metri pătrați în regiunea Moscovei”, a declarat ministrul rus al serviciilor de urgență pe Telegram. Incendiul se află în centrul comercial Mega Khimki din suburbia nordică a orașului Khimki, scrie G4Media.ro.

CITEȘTE ȘI VIDEO Volodimir Zelenski, desemnat ”Persoana Anului 2022”

„Un act deliberat, cum ar fi un incendiu premeditat, este luat în considerare”, a declarat agenția de presă Interfax, citând o sursă neidentificată. Agenția de știri Sputnik a declarat că un act criminal este „una dintre principalele explicații” pentru incendiu.

„Stingerea [incendiului a fost] complicată de caracteristicile structurale ale clădirii, care este foarte inflamabilă. Din cauza acoperișului prăbușit și a accesului instantaneu la oxigen, au apărut curenți de convecție puternici. Ca urmare, incendiul s-a extins rapid pe o suprafață mare”, dar „la ora 8:25” (ora Moscovei, 6:25, ora Parisului), focul era „sub control”, potrivit ziaristului Filip Horký, citat de Le Monde.

Afla mai multe despre
incendiu
moscova  » Aflați mai multe informații aici.

Posted on