Incendiu puternic la sediul parlamentului Africii de Sud: „Incendiul încă nu este ținut sub control” VIDEO

Duminica, 02 Ianuarie 2022, ora 08:54

314 citiri

Un important incendiu s-a declanşat duminică dimineaţa la sediul parlamentului Africii de Sud, situat în oraşul Cape Town, informează AFP.

”A luat foc acoperişul, iar clădirea Adunării Naţionale este de asemenea cuprinsă de flăcări”, a declarat un purtător de cuvânt al departamentului de pompieri din Cape Town.

”Incendiul încă nu este ţinut sub control şi au fost semnalate fisuri în zidurile clădirii”, a adăugat el.

Incendiul a început să se extindă în jurul orei 03:30 GMT. La începutul dimineţii, flăcări şi o coloană de fum puteau fi văzute deasupra clădirii.

Cape Town a fost deja victima unui incendiu grav în luna aprilie a anului trecut, când flăcările au distrus o parte a bibliotecii prestigioasei universităţi din acest oraş sud-african.

Citeste si:

Incendiile de vegetaţie care au devastat regiuni întregi din statul american Colorado în ultimele zile au fost stinse în cea mai mare parte a lor în noaptea de vineri spre sâmbătă în urma…

Un bărbat din municipiul Fălticeni a murit în noaptea de Revelion, într-un incendiu care i-a cuprins casa, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.
Potrivit…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on