Incident grav într-un sediu de poliție: un agent a tras accidental cu arma în podea, în timpul schimbului de tură

Duminica, 27 Noiembrie 2022, ora 17:05

1265 citiri

Poliţia judeţean Aba a declanşat o verificare internă după ce un poliţist a tras cu arma în podea, accidental, în timpul schimbului de tură, în sediul Poliţiei municipiului Alba Iulia.

Incidentul a avut loc săptămâna aceasta, în timpul unui schimb de tură, în sediul Poliţiei Alba Iulia.

”La data de 24 noiembrie 2022, în zona destinată preluării armamentului şi încărcării acestuia de la Poliţia Municipiului Alba Iulia, cu ocazia verificării armamentului din dotare, un agent de poliţie a executat, în mod accidental, un foc de armă în podea. În urma incidentului, nu au fost înregistrate victime”, a transmis, duminică, Poliţia judeţeană Alba.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost dispusă demararea unei proceduri de cercetare, în conformitate cu prevederile interne privind exploatarea armamentului, a precizat sursa citată.

Citește și:

Primărița comunei Șpring din Alba, Iulia Stănilă, a fost protagonista unui episod mai puțin întâlnit. Tânăra a intervenit la un incendiu în timp de dădea un interviu la un post…

Florinel Roman Nedelea era șeful de post de la Coșna și avea 48 de ani. Aflat în timpul liber, la o partidă de vânătoare, polițistul a căzut ca secerat. A suferit un infarct și nu a mai…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on