Întârzieri ale trenurilor din cauza vremii – Copaci doborâţi pe firele de curent

CFR Călători anunţă, duminică, întârzieri ale trenurilor din cauza vremii. În mai multe zone, copaci doborâţi pe firele de curent au întrerupt alimentarea cu energie electrică.”În cursul acestei zile, mai multe trenuri înregistrează întârzieri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile ce au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate şi la întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică, cu implicaţii în circulaţia trenurilor CFR Călători de pe sectiile Petroşani – Târgu Jiu, Gheorgheni – Topliţa, Timisoara-Caransebeş”, anunţă, duminică, CFR Călători.

Compania a precizat că a pus la dispoziţia managerului de infrastructură – CFR SA, locomotive diesel pentru a permite tranzitarea zonelo afectate, dupa redeschiderea circulatiei.

”Programul de circulaţie în zonele afectate de vremea nefavorabilă se desfăşoară în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. În funcţie de evoluţia fenomenelor atmosferice, sunt posibile şi alte decalări ale orariilor trenurilor”, a mai transmis sursa citată.

Meteorologii au emis avertizare cod galben şi cod portocaliu, până luni, pentru cea mai mare parte a ţării. 

 » Aflați mai multe informații aici.