Intervenție de 5 ore a pompierilor pentru salvarea unei vaci care căzuse într-o prăpastie de 30 de metri VIDEO

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 21:49

298 citiri

ISU Hunedoara a anunțat miercuri, 30 noiembrie, într-un mesaj pe Facebook, că pompierii din județ au participat la ”operațiunea de salvare a Bujoarei”.

Potrivit sursei citate, nouă pompieri au intervenit pentru salvarea unei vaci care s-a îndepărtat de sat, s-a rătăcit pe un versant abrupt şi a căzut într-o prăpastie.

”Cei nouă pompieri au găsit-o pe Bujoara speriată și agitată, cum era de așteptat, după o asemenea experiență. Au improvizat un gard de protecție din câțiva stâlpi de lemn, furtunuri și corzi de salvare, s-au folosit de sistemul de scripeți al alpiniștilor și nu s-au lăsat până când nu au văzut văcuța în siguranță, pe poteca ce ducea înspre grajdul ei”, se arată în postarea de pe Facebook.

Intervenţia a durat cinci ore.

”A presupus mult efort, dar salvatorii, mulțumiți de reușita operațiunii, au găsit puterea de a face și o glumă… I-au cerut Bujoarei câte un pahar de lapte, pentru dimineață, când vor ieși din tură! Bravo, băieți, pentru o așa misiune cu greutate!”, au mai scris reprezentanții ISU Hunedoara.

Citește și:

Un depozit de produse petroliere din regiunea Bryansk din Rusia a luat foc miercuri dimineață, 30 noiembrie. Pentru stingerea uriașului incendiu au fost mobilizați aproape 100 de pompieri….

O explozie a avut loc, luni, 28 noiembrie, într-un bloc din localitatea dâmboviţeană Fieni, o persoană primeşte îngrijiri medicale şi alţi 12 locatari din bloc au fost evacuaţi,…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on