iPhone 14 Pro – Linii apărute bizar FOTO

scris astăzi, 15:42

Într-o notă internă, Apple spune că a luat la cunoștință și lucrează să rezolve problema cu liniile orizontale care afectează ecranele celor mai noi și mai scumpe modele de iPhone.

În urmă cu mai multe săptămâni, pe rețelele socială începeau să apară mesaje de la posesorii modelelor iPhone 14 Pro, care se plângeau de apariția în mod bizar a unor linii orizontale pe ecran.

Linii de diverse culori puteau fi observate în momentul în care dispozitivul era pornit sau deblocat, atunci când ecranul ar trebui să fie complet negru.

CITEȘTE ȘI CEO-ul Apple, Tim Cook, recomandă o reducere substanțială a propriilor compensații salariale, după o revoltă a acționarilor

Între timp, numărul postărilor de pe platformele a crescut, semn că din ce a în ce mai mulți oameni care și-au cumpărat noul smartphone au observat problema și ar dori o rezolvare.

Apple nu oferit vreun răspuns oficial în tot acest timp. În schimb, o notă internă ajunsă acum publică arată că problema este cunoscută în cadrul companiei și că se lucrează la rezolvarea acesteia.

Rezolvarea ar urma să fie livrată printr-un update de software, cel mai probabil în cadrul iOS 16.3, care este acum testat în cadrul programului beta și care ar trebui să fie lansat peste alte câteva săptămâni.

Afla mai multe despre
apple
iphone 14 pro  » Aflați mai multe informații aici.

Posted on