IPJ Ilfov: Bărbat de 36 ani arestat preventiv după ce a tâlhărit o femeie pe o stradă din..

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat preventiv, după ce a lovit o femeie cu pumnii în faţă şi i-a sustras telefonul mobil pe o stradă din satul Tamaşi – Corbeanca, judeţul Ilfov.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov trimis AGERPRES, joi, la ora 19,26, poliţiştii oraşului Buftea au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că o femeie a fost tâlhărită pe şoseaua Unirii, din satul Tamaşi – Corbeanca. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat victima, o femeie în vârstă de 43 de ani.

“Din primele verificări a rezultat faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe şoseaua Unirii, din satul Tamaşi şi vorbea la telefon, un bărbat necunoscut a agresat-o fizic, prin lovire cu pumnii în zona feţei şi i-a sustras telefonul mobil, după care a fugit de la faţa locului, într-o direcţie necunoscută”, precizează Inspectoratul.

IPJ Ilfov arată că, în urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei sesizate, care, la apariţia organelor de poliţie, a fugit şi a aruncat în curtea unui imobil din zonă telefonul mobil sustras de la persoana vătămată.

“Poliţiştii au continuat urmărirea acestuia şi la scurt timp l-au prins şi identificat, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 36 de ani, asupra acestuia fiind găsit un obiect tăietor-înţepător, tip briceag”, informează poliţiştii ilfoveni.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au recuperat telefonul mobil al femeii, menţionează sursa citată.

“În urma probatoriului administrat, poliţiştii din Buftea au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul în cauză, iar în cursul zilei de vineri, acesta a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on