Iulian Juncănaru, medicul stomatolog mort la doar 39 de ani, era originar din zona Moldovei

Iulian Juncănaru, un renumit doctor stomatolog din Bucureşti, originar din judeţul Suceava – oraşul Broşteni, a fost găsit fără suflare în propria locuinţă. Familia şi colegii de la clinica dentară la care lucra au confirmat tragicul eveniment.Cauza decesului nu a fost anunţată, dar se pare că doctorul se confrunta cu probleme cardiace. Iulian Juncănaru a fost prezent în 2020 în sezonul 8 al popularului show culinar „Chefi la Cuţite”, acolo unde a mers pentru a-şi demonstra măiestria în tainele gastronomiei.

Acesta i-a impresionat pe chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea atât cu preparatul său, cât şi cu povestea sa de viaţă. El a povestit că a muncit din greu pentru a deveni medic, pentru că nu a fost susţinut financiar de familie şi a fost nevoit să strângă de unul singur bani pentru facultate.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate, el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereţii şi el intervenea.

Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinţii mi-au zis că sunt pensionari şi că nu mă pot ţine în şcoală, în facultate. Aşa că, vara, mergeam să muncesc la fraţii mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru, conform a1.ro.

Cititi mai multe detalii pe monitorulsv.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on