Jack Ma a reapărut în public la Hong Kong, după o lungă absență

scris astăzi, 11:14

Fondatorul grupului de comerț electronic Alibaba, Jack Ma, a reapărut în public la Hong Kong, după o lungă absență survenită de la declanșarea unor investigații ale autorităților de reglementare chineze privind imperiul său de afaceri, acesta având în ultimele zile întâlniri cu mai mulți parteneri, au declarat două surse apropiate situației, transmite Reuters.

Miliardarul chinez a dus o viață discretă după un discurs susținut în octombrie anul trecut la Shanghai, la care a criticat autoritățile financiare chineze. Discursul a declanșat un lanț de evenimente care au avut ca rezultat respingerea unei megaoferte publice inițiale a grupului său Ant, scrie News.ro.

CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

În timp ce Ma a avut un număr limitat de apariții publice în China continentală, iar speculațiile legate de situația sa s-au înmulțit, una dintre surse a spus că vizia lui Ma este prima efectuată de miliardar în centrul financiar asiatic din octombrie anul trecut.

Alibaba nu a răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

Ma, unul dintre cei mai faimoși și vocali antreprenori, s-a întâlnit în ultima săptămână. la masă, cu ”câțiva” asociați

Miliardarul, care locuiește în majoritatea timpului în orașul chinez Hangzhou, unde se află sediul central al imperiului său de afaceri, deține cel puțin o locuință de lux în fosta colonie britanic, unde se află și sediile unora dintre operațiunile sale offshore.

Alibaba este listat la New York și la Hong Kong.

Afla mai multe despre
jack ma
alibaba  » Aflați mai multe informații aici.

Posted on