Jaf la o casă de schimb valutar din Sibiu, ziua în amiaza mare. Bărbatul a fost prins şi imobilizat până să ajungă jandarmii

Jaf la o casă de schimb valutar din orașul Sibiu. Atacatorul înarmat a fost prins de oameni, înaintea sosirii forțelor de ordine, informează Mediafax.Jandarmeria Sibiu anunță duminică jaful produs în ultima zi a anului, puțin după ora 11.00. Un bărbat a intrat într-o casă de schimb valutar, în zona în care era angajata acesteia și a furat o sumă de bani.

Jandarmii au găsit bărbatul imobilizat de cetățeni
Este vorba de un bărbat în vârstă de 32 de ani din județul Sibiu, care avea asupra sa o armă, găsită când a fost imobilizat. Și poliția a trimis o informare legată de caz, spunând că bărbatul de 32 de ani este din comuna Ațel, cercetat acum pentru tâlhărie calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Sâmbătă, acesta a fost arestat preventiv.„Bărbatul este bănuit că, la data de 31 decembrie, în jurul orei 11.15, profitând de un moment de neatenție al operatoarei unei case de schimb valutar din municipiul Sibiu, ar fi pătruns în incinta casei de schimb și ar fi sustras dintr-un sertar suma de 2.150 de euro. În condițiile în care accesul în casa de schimb valutar în cauză se realizează prin incinta unei alte societăți, persoanele prezente în societate, alertate de operatoare, au intervenit și l-au imobilizat pe bărbat până la sosirea unui echipaj din cadrul I.J.J. Sibiu. În urma controlului efectuat asupra bărbatului, forțele de ordine au identificat un pistol, tip revolver de zgomot, neîncărcat cu muniție. Suma de 2.150 de euro a fost recuperată integral”, transmite IPJ Sibiu. Reprezentanții casei de schimb valutar au fost amendați cu 5.000 de lei pentru neîndeplinirea condițiilor de siguranță.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on