Justițiarul de Berceni a încălcat ordinul de protecție la doar câteva ore după montarea brățării de monitorizare

Sambata, 26 Noiembrie 2022, ora 10:44

212 citiri

Alexandru Costandachi, cunoscut drept ”Justițiarul de Berceni”, este în mijlocul unui scandal după ce mai multe dintre fostele sale iubite au dezvăluit că le-a hărțuit atât în timpul relației, cât și după ce au decis să pună punct.

Vineri, 25 noiembrie, bărbatului i-a fost montat un dispozitiv de supraveghere electronică după ce fosta lui parteneră, Diana, prima care a decis să vorbească public despre hărțuire, a sesizat poliția cu privire la o serie de mesaje de amenințare primite în mediul online de la persoane necunoscute. Tot în decursul zilei de 25 noiembrie, a fost emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

Alexandru Costandachi a încălcat ordinul de restricţie impus de poliţişti chiar la câteva ore după montarea brățării de monitorizare. Datele electronice au arătat că era la mai puţin de 200 de metri de fosta iubită, potrivit Observator.

Într-un mesaj pe Reddit, cineva i-a trimis Dianei, miercuri seară, 23 noiembrie, o fotografie cu un pistol, însoțită de textul: „CF („ce faci”, n.r.), cu**ă mică? Te caut din partea lui știi tu cine. Spre deosebire de el, eu dețin arme de foc, drept urmare, mă p** pe tine. Ce o să faci?”.

(FOTO Libertatea)

De altfel, fata a depus plângere la poliție încă din anul 2020, când Alexandru Constandachi a început să o hărțuiască, însă nu s-a întâmplat nimic cu dosarul timp de doi ani.

Citește și:

Numărul tinerelor care îl acuză pe ”Justițiarul din Berceni” de hărțuire a crescut după ce una dintre fostele lui iubite a depus o plângere împotriva sa. În apărarea lui, bărbatul,…

Trei bărbaţi vor fi nevoiți să stea departe de persoanele pe care le-au agresat,

 » Aflați mai multe informații aici.