Klaus Iohannis crede că-l compromite doar pe Dacian Cioloș, dar președintele caricaturizează ideea democratică

Klaus Iohannis Crede Că-l Compromite Doar Pe Dacian Cioloș, Dar Președintele Caricaturizează Ideea Democratică | Libertatea

Mergi direct la conținut »

Oamenii se întreabă ce își doresc în acest moment responsabilii politici, de vreme ce soluțiile propuse nu sunt, în mod clar, îndreptate spre formarea unui guvern legitim și eficient. Chiar, ce vor?

În fiecare zi din ultima săptămână, în România au fost înregistrați, în medie, 270 de oameni morți de COVID. Este de două ori mai mult decât decesele din cauze tumorale: 130 de oameni au murit pe zi de cancer în august, conform celor mai recente date comunicate luni de Institutul Național de Statistică. 

Tragedia prin care trecem cere orice, mai puțin soluții la cacealma. Tot luni, Klaus Iohannis l-a desemnat pe Dacian Cioloș ca să formeze un nou guvern. 

Liderul unui partid de 14% în Parlament poate alcătui o majoritate doar dacă el este un „centrist” cu mare capacitate de negociere, ca în Belgia, de pildă, și dacă președintele l-ar sprijini. Nu e cazul. 

USR nu are cum să guverneze, pentru că nu e legitim

Partidul lui Cioloș nu are nici pe departe sprijin majoritar în societate. USR nu a convins suficienți români și asta nu e vina românilor. Oamenii nu au avut parte de o bună administrare.

Mandatul lui Cioloș e o iluzie, președintele o știe și se bucură că e așa. Prelungirile lui Klaus Iohannis în politică,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on