Lancia are un nou logo și își anunță propria „Renaștere”, cu ajutorul modelelor istorice VIDEO&FOTO

Lancia, o marcă istorică a grupului Fiat, care astăzi face parte din Stellantis, și-a prezentat în cadrul evenimentului Lancia Design Day o serie de elemente vizuale care fac parte din pachetul de relansare a acestui brand italian premium. Cu această ocazie, Lancia a lansat și noul său logo.

O viziune clară de design, un nou logo și o nouă eră pentru marca Lancia au fost reperele prezentării făcute de Luca Napolitano, cel care conduce brandurile premium ale grupului Stellantis și care a introdus „Lancia Pu+Ra Zero”, un obiect de design tridimensional, care se va regăsi în structura designului viitoarelor mașini Lancia.

„Un manifest tridimensional care va inspira vehiculele care vor fi lansate între 2024 și 2028”, a explicat Napolitano, care a anunțat că Lancia va lansa noul Ypsilon, în curând.

CITEȘTE ȘI Raport: Peste jumătate dintre mașinile rulate, ajunse în România din import, au fost avariate

Înainte de toate, Lancia și-a prezentat noul logo, care reia tema celui folosit anterior, se regăsește în primul logo istoric al mărcii, dar utilizează detalii mai rafinate și marchează intrarea în era electrică.

Sunt clar evidențiate toate elementele specifice, roata, steagul, scutul, lancea și textul „LANCIA”, scris acum cu un nou font, care amintește și el de primul font cu care era inscripționat numele LACINA pe mașini. Primele modele care vor folosi acest logo vor fi noul Ypsilon și noul Delta.

CITEȘTE ȘI Dacia Spring, primele scăderi ale vânzărilor, de la lansare. Dacia Sandero, a treia cea mai vândută mașină din Europa în octombrie

În al doilea rând, conceptul de design care va sta la baza viitoarelor modele va folosi, după cum spun reprezentanții mărcii, „un limbaj care nu este specific industriei auto”,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on