Leasing – Integrarea Țiriac Leasing în Grupul Financiar Banca Transilvania intră în linie dreaptă

scris astăzi, 13:18

Integrarea companiei Țiriac Leasing în Grupul Financiar Banca Transilvania va fi finalizată în 15 decembrie, iar BT Leasing – Țiriac Leasing vor deveni o singură companie, BT Leasing.

Profit.ro va organiza, pe 12 decembrie, conferința Profit Financial.forum – Piețele financiare și provocările noilor crize – Ediția a V-a, la care vor participa cei mai mari jucători din piața financiar-bancară.
Conferința, programată la Grand Hotel Marriott București, va fi organizată cu sprijinul Agista, Alpha Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, NNDKP, UniCredit Bank, Fondul Român de Contragarantare, Philip Morris România și First Bank, urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

În urma fuziunii va rezulta o companie cu peste 25.000 de clienți, un portofoliu de 500 de milioane de euro și aproape 250 de angajați.

CITEȘTE ȘI Șase hoteluri din portofoliul Transilvania Investments pot fi închiriate în perioada următoare

Informații pentru clienții Țiriac Leasing – viitorii clienți BT Leasing:

• Condițiile de derulare a contractelor rămân aceleași.
• Numerele de înmatriculare se vor păstra până la finalul duratei prevăzute în contract. 
• Asigurările facultative rămân neschimbate în ceea ce privește condițiile și primele de asigurare.

Detalii utile pentru clienții Țiriac Leasing vor fi prezentate pe site-ul celor două companii de leasing odată cu fuziunea celor două companii, din 15 decembrie.

Achiziția Țiriac Leasing de către Grupul Financiar Banca Transilvania a avut loc în iunie, iar de atunci – fiind etapa de integrare – BT Leasing și Țiriac Leasing își desfășoară activitatea separat, până la fuziune.

În 2021, BT Leasing a raportat un profit net de 61,7 milioane de lei la venituri totale de 209 milioane de lei.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on