Liki24 – Ucrainenii ies din Polonia și se axează pe România: În această dimineață am luat decizia atent cântărită că România este noua tendință!

Liki24, o platformă ucraineană de comerț electronic pentru livrarea de medicamente, și-a încetat operațiunile pe piața poloneză, invocând reglementările complicate, și se va concentra pe dezvoltarea afacerii din România, a declarat vicepreședintele de expansiune al startup-ului ucrainean, Taras Potichny, pentru Forbes Ucraina.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

“Dacă veniți în Polonia crezând că ați făcut o treabă foarte bună în Ucraina și că puteți încerca această afacere acolo, pentru că Polonia vă va sprijini, cel mai probabil nu va fi așa”, a spus Potichny, la o conferință a publicației.

“În această dimineață am luat decizia atent cântărită că România este noua tendință pentru piața ucraineană, inclusiv pentru tehnologii”, a spus vicepreședintele.

România a adoptat regulile europene, dar aceste reguli nu sunt încă la fel de stricte ca în alte țări din UE, afirmă Potichny.

Liki24.com este un serviciu de livrare de medicamente lansat de Anton Avrinsky în 2017. Potrivit Forbes Ucraina, veniturile companiei au crescut de 4 ori în 2020, ajungând la 20 de milioane de dolari. Compania a primit, de asemenea, cea mai mare rundă de investiții din istorie – 5 milioane de dolari – de la Horizon Capital, F1V, TA Ventures și alții. 

Din vara anului 2022, Liki24.com lucrează la intensificarea expansiunii în Europa de Vest – în iulie, serviciul a fost lansat în Italia.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on