Loc de muncă – Cel mai interesant job vine cu sushi VIDEO Ora de Profit.ro

scris astăzi, 13:37

Cel mai bine plătit job al săptămânii vine, din nou, din IT: o companie din Marea Britanie, specializată în comerțul cu produse de uz casnic și personal, recrutează un inginer IT specializat în Tech Lead Java. Salariul este cuprins între 5.000 și 5.500 de euro pe lună, iar job-ul este 100% remote, arată platforma Bestjobs.ro într-o analiză pentru Ora de Profit.ro.

Cel mai interesant job al săptămânii vine din industria alimentară: un producător de sushi din București recrutează un director de producție și calitate cu o experiență minimă de 2 ani în domeniu. Oferta salarială este cuprinsă între 1.500 și 2.000 de euro pe lună.

CITEȘTE ȘI Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0

În ceea ce privește topul săptămânal al salariilor pentru job-uri care nu sunt din IT, avem așa: o companie din domeniul energiei regenerabile care recrutează un reprezentant de vânzări în Cluj-Napoca, o multinațională din domeniul tehnologiei care angajează un Senior Legal Consultant în București și o companie care caută un inginer constructor, tot în București. Salariile sunt de 2.000 de euro pe lună în toate cele trei cazui.

Domeniile cu cele mai multe recrutări au fost în această săptămână call-center-ul și vânzările, iar cel mai bun oraș pentru angajări a fost Cluj-Napoca. Angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o companie din domeniul comerțului on-line, care caută oameni pentru roluri în IT, vânzări, customer service, logistică și financiar / contabilitate.

În ceea ce privește job-urile remote, domeniile cele mai căutate sunt call-center, finanțe / contabilitate și marketing și IT.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on