“Mai am doar câteva luni de trăit”. Bărbat diagnosticat cu cancer cerebral luptă pentru visul său

“Gândul la fiul meu m-a lăsat cu inima frântă. Știam că nu voi putea dansa la nunta lui. Probabil că nici măcar nu-l voi vedea absolvind facultatea.” își începe bărbatul povestea. El a fost diagnosticat cu cancer cerebral în formă terminală.Medicii i-au mai dat doar câteva luni de trăit dar acest lucru nu-l împiedică să renunțe la plăcerea pe care și-a descoperit-o în ultimele clipe ale vieții. Bărbatul spune că moartea îl va surprinde în timp ce lucra.

“În urmă cu aproape 20 de ani, soția mea, Hannah, o croitoreasă expertă, l-a învățat pe fiul nostru Abe, în vârstă de 5 ani, noțiunile de bază ale tricotajului. 

În urmă cu aproape 20 de ani, soția mea, Hannah, o croitoreasă expertă, l-a învățat pe fiul nostru Abe, în vârstă de 5 ani, noțiunile de bază ale tricotajului. Când m-am întors acasă de la serviciu într-o zi, Abe m-a întâmpinat entuziasmat la ușă și a insistat să stau cu el în timp ce mă învăța noua sa abilitate. Mi-a întins o pereche de dibluri de lemn bont cu capace de ghindă lipite pe vârfuri și un ghem de ață de lavandă atașat la unul dintre ace. Folosindu-și propriul set, a început cu mândrie să tricoteze, introducând un ac în prima cusătură. “Intră pe ușa din față, aleargă prin spate”, a cântat el în timp ce făcea punctul de tricotaj.”Acum e rândul tău, tată”, a spus el după ce a făcut de câteva ori fiecare parte a cusăturii. Îmi urmărea cu atenție încercările, oferindu-mi sfaturi utile. Hannah s-a așezat de cealaltă parte a lui, șoptindu-i indicații suplimentare pe care mi le putea oferi. În majoritatea nopților din săptămânile următoare, am primit lecții suplimentare de la ei și, în cele din urmă, am reușit să tricotez o eșarfă simplă.

Cu timpul,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on