MAINE incepe la Palatul Parlamentului primul si cel mai mare targ de nunti

Mariage Fest nu este un simplu targ de nunti, ci un festival in toata regula, caci poti petrece o zi intreaga sa iti alegi tot ce ai nevoie pentru nunta ta. Plus, te bucuri GATUIT de o multime de delicatese culinare si, in special, degustari de VINURI de la peste 20 de crame prezente cu cateva sute sortimente de vinuri.

NUNTA este nu doar un eveniment extrem de important, ci si unul foarte placut in vietile a mii de tineri romani.

Toti acest tineri si, cu precadere, cei care se vor casatori in anul 2022 au acum sansa sa viziteze cel mai mare targ de nunti din Romania, Mariage Fest, in perioada 29-31 octombrie la Palatul Parlamentului.

Pret de 3 zile Palatul Parlamentului va fi epicentrul industriei nuntilor din Romania, gratie tuturor celor prezenti: locatii de nunta, agentii, rochii de mireasa, costume pentru miri, foto-video, bijuterii, formatii, accesorii si o multe idei pentru nunta.

Mariage Fest prezinta in perioada 29-31 octombrie o editie de toamna, axata preponderant pe locatii de nunti si agentii organizatoare ce se vor intrece in a oferi cele mai bune solutii pentru nunta si, desigur, la cel mai bun pret.

Vizitatorii impreuna cu furnizorii de produse si servicii vor putea sa relationeze in mod direct, asa cum rar s-a intamplat in ultimul an, deoarece organizatorii ofera un CADRU ABSOLUT SIGUR din punct de vedere medical.

CEI VACCINATI SI TRECUTI PRIN BOALA vor avea acces la Mariage Fest si decizia organizatorilor este ca toti acestia sa nu plateasca bilet. Este modul organizatorilor de a demonstra ca o industrie atat de afectata de pandemie precum cea a nuntilor este si una cat se poate de responsabila, nefiind strict un punct de vedere pro sau anti – vaccinare,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on