Mamă a 9 copii a furat din două apartamente închiriate lenjeriile de pat, frigiderul, aspiratorul și aragazul. Decizia instanței în cazul său

Miercuri, 18 Ianuarie 2023, ora 15:10

1013 citiri

O femeie care este mamă a 9 copii a fost condamnată pentru abuz de încredere. Aceasta ar fi închiriat succesiv două apartamente din Florești, județul Cluj, de unde a furat lenjeriile de pat, frigiderul și aspiratorul.

Unul dintre proprietari a sesizat Poliția Florești în data de 19 octombrie 2018 și a relatat că înainte cu câteva zile a constatat că din apartamentul al cărui proprietar este, din Florești, chiriașa i-a sustras mai multe bunuri şi obiecte din imobil, aragaz, aspirator, perdele, două perne, două lenjerii de pat, două pături și veselă, cauzând un prejudiciu de 2.000 de lei, potrivit actelor depuse la dosar.

„La data de 19.10.2018 organele de poliţie din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizate de către persoana vătămată cu privire la faptul că la data de 15.10.2018, a constatat că din apartamentul al cărui proprietar este, situat în localitatea Floresti, locatarul i-a sustras mai multe bunuri şi obiecte din imobil: aragaz, aspirator, perdele, 2 perne, 2 pături, 2 lenjerii de pat, veselă, cauzându-i un prejudiciu de 2.000 lei ”, se arată în actele depuse la dosar, scrie monitorulcj.ro.

Pe 15 martie, femeia s-a mutat într-un alt apartament închiriat, iar în 6 mai 2019 proprietarul a fost contactat de compania care furnizează internet și cablu TV, care a arătat că urmează să deconecteze serviciile arătate întrucât nu s-a achitat contravaloarea acestora.

După ce a încercat fără succes să contacteze chiriașa, proprietarul s-a deplasat la apartament împreună cu un martor, unde a constatat că femeia a plecat iar din interiorul acestuia lipsea frigiderul. Totodată, persoana vătămată a constatat ca în apartament erau distruse şi degradate mai multe bunuri.

„Cu privire la cel de-al doilea act material,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on