Marian Oprișan, încă un împrumut de 1 milion de euro de la mama sa. „Suntem curați ca lacrima, bineînțeles că nu-i dau înapoi

Marian Oprişan, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, a mai luat un împrumut de 1.000.000 euro de la mama sa. El ar trebui să plătească rate de 14.000 de euro, deşi are venituri de doar 2.400 euro, însă spune că nu va da banii înapoi. Mama lui Oprişan este pensionară, fostă lucrătoare la Confecția Focșani. Este cel de-al patrulea împrumut trecut în declaraţia sa de avere. Presshub a scris, în exclusivitate, cum a cumpărat Oprișan domeniul de 11.000 de metri pătrați din comuna Bolotești în care stă cu mama sa, Lucia Gherarde, și cu soția. Suma este de 330.000 de euro, pe care fostul baron de Vrancea a plătit-o prin virament bancar către mama sa.

În ultima sa declarație de avere mai apare un împrumut, luat de la mama sa, în valoare de 4.772.160 de lei, bani pe care politicianul ar trebui să-i achite lui Gherarde Lucia, mama sa, până în anul 2030. Teoretic, el va plăti, în fiecare lună, suma de 49.000 de lei. Practic, Oprișan nu va da niciun ban înapoi, după cum a declarat pentru Presshub.

Oprișan mai are 3 împrumuturi de la mama sa, scadente în 2028 și în 2030.

Potrivit aceleiași declarații de avere, baronul de Vrancea are un venit anual, din indemnizația de vicepreședinte de CJ, de 148.209 de lei. Pe de altă partemama sa este o pensionară cu o pensie obișnuită, căci a lucrat la fosta Fabrică de Confecții Focșani ca paznic.

Mai mult, pe presshub

 » Aflați mai multe informații aici.