Marile vedete ale internetului nestingherite de lege. Costel Corduneanu – influencer pe TikTok, Romi Neguș filozofează din piscină, Elvis Pian își avertizează rivalii VIDEO

Luni, 25 Octombrie 2021, ora 03:28

438 citiri

Interlopii au început să-și mărească influența pe rețelele de socializare. Mai nou, au început să-și prezinte casele, soțiile sau pun filmulețe de la chefurile cu maneliști celebri. Nu în ultimul rând, își amenință rivalii.

Pentru că au zeci de mii de urmăritori, interlopii românii, unii dintre ei cu infracțiuni înspăimântătoare la activ, trebuie să le și livreze ”conținut”. Astfel că postează momente din viața lor în care se arată fără griji și fericiți.

Clanul Corduneanu, petreceri cu maneliști celebri

Costel Corduneanu pare să se fi contaminat de la fratele său Adrian Beleaua cu gustul pentru TikTok. Deja a postat câteva fimulețe de la un chef unde a cântat manelistul Florin Salam. Se pare că cei doi sunt destul de apropiați pentru că Salam îl sărută prietenește pe obraz pe liderul clanului de la Iași. Însă, este departe de se numi influencer, el având doar puțin peste 100 de urmăritori.

Și pentru a nu fi mai prejos, fratele mai mic al lui Costel a postat și el pe contul său de TikTok un videoclip de la o petrecere cu interlopi unde a cântat, de această dată, manelistul Adrian Simionescu (cunoscut drept Adrian Minune).

El are sute de mii de urmăritori doar pe TikTok.

Vorbe ”de duh” de la Romi Neguș: ”Voi nu ați fost, nu sunteți și nu veți fi”

Romulus Markovics, alias Romi Neguș, celebrul interlop de la Oradea, care a băgat spaima în clanul Sportivilor de la București, se relaxează la piscină. Și ține morțiș să le arate tuturor că îi merge bine.

”E frumos rău aici la munte. Nebunie, aer curat. Sănătate curată”, spune Romi Neguș.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on