Mărturisirea unui român după ce a fost implicat în mai multe accidente: “Ar trebui să renunț la șofat fiindcă sunt un pericol public”

În timp ce unii șoferi nu au parte de accidente sau tamponări în trafic, alții sunt implicați mai des în astfel de incidente.

Cauzele diferă, de la lipsa atenției și nerespectarea regulilor de circulație, până la ghinion.

Un șofer a relatat într-o postare în mediul online că ia în calcul să renunțe la șofat după ce a fost implicat în mai multe accidente și a ajuns să se considere pericol public.

“Sunt destul de convins că ar trebui să renunț la șofat fiindcă sunt un pericol public.. mi s-a dovedit în seara asta după ce am avut încă un accident de mașină din cauza mea.

Ideea e că de când am început să conduc, am făcut asta într-un mod destul de haotic, făcând unele manevre brusc și fără să mă asigur. În primul accident mi s-a băgat o mașină din dreapta brusc în față pe bandă și m-am panicat și am tras de volan stânga, acolo fiind o altă mașină pe care am lovit-o. Am făcut amiabilă, nu au fost decât ceva daune minore.

Apoi am avut permisul suspendat 2 luni pentru neacordare de prioritate într-o intersecție. Nu aveam vizibilitate bună și m-am apropiat ca să ma asigur, dar m-a văzut un polițist și mi-a suspendat permisul.

În seara asta am avut încă un accident, mă uităm în spate, în stânga, fiindcă voiam să intru pe bandă și aveam viteză destul de mare și pur și simplu nu am fost atent la ce era în față.

În față era o altă mașină care stătea, aștepta și ea să se bage pe bandă. Eu am pus frână și am tras de volan stânga de abia când mi-a spus persoană din dreapta să pun frână. Am atins puțin mașina și am făcut iar amiabilă.”

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on