Meiroșu, certSIGN: Cu riscul de a fi cinici, trebuie să o recunoaștem! E un drum ireversibil, viitorul a sosit

Meiroșu, certSIGN: Cu riscul de a fi cinici, trebuie să o recunoaștem! E un drum ireversibil, viitorul a sosit

Aurel Meiroșu, manager dezvoltare afaceri al certSIGN, a vorbit despre evoluția tehnologiei din ultimii ani.

Aurel Meiroșu, manager dezvoltare afaceri al certSIGN, invitat în cadrul dezbaterii organizate de DCMedia Group, intitulată “Digitalizarea României: noile provocări ale transformării digitale”, a vorbit despre cum s-a schimbat lumea în ultimii ani datorită evoluției tehnologiei.

“Cu riscul să fim un pic cinici trebuie să recunoaștem că această pandemie a fost un trigger pentru absolut toate zonele pe care fiecare dintre noi le gestionăm, dincolo de faptul că sunt de business, tehnice, poate chiar și aspecte de ordin juridic pentru că iată, și în pandemie au apărut foarte multe reglementări, atât la nivel național, cât și european. Deci, personal, nu cred că de la marea industrializare din secolul XIX, omenirea a mai avut parte de un asemenea trigger, care, cel puțin pe termen mediu și lung, deci următorii 50-100 de ani pot schimba radical foarte multe aspecte, în primul rând din viața de zi cu zi și în interacțiunile cotidiene.

Aurel Meiroșu, trei exemple care arată evoluția tehnologiei

Vă dau trei exemple pe care cu toții le cunoaștem, cel puțin în ultimii 20 de ani, dar m-aș rezuma la ultimii 10 ani, trei exemple care în momentul de față au devenit mature și anume:

1. Tehnologia blockchain. Dincolo de NFT-uri și chestii speculative, discutăm despre o tehnologie care este pe de o parte foarte accesibilă, demonstrată că este sigură și îți permite să ai trasabilitatea foarte multor lucruri.

2. Motoarele electrice. Nu știu dacă ne gândeam în urmă cu 20 de ani că Dacia va fi electrică vreodată în viața asta.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on