Mesaje obscene pe o statuie a lui Mihai Eminescu, de ziua „poetului nepereche”. Poliția s-a autosesizat

Duminica, 15 Ianuarie 2023, ora 08:39

259 citiri

Poliţiştii din judeţul Mehedinţi s-au sesizat din oficiu, după ce statuia cu bustul poetului Mihai Eminescu, de la Orşova, a fost inscripţionată cu vopsea roşie, cu texte obscene. Cei care au distrus monumentul sunt acum căutaţi de poliţişti.

„La data de 14 ianuarie a.c., ora 20.20, Poliţia municipiului Orşova s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că bustul statuii ce îl reprezintă pe Mihai Eminescu, amplasat în parcul, ”General Ion Dragalina” din municipiul Orşova a fost inscripţionat cu vopsea de culoare roşie cu texte obscene.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Orşova care a efectuat cercetarea la faţa locului”, a transmis sâmbătă seară IPJ Mehedinţi.

În acest caz poliţiştii continuă, cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare. Totodată, autorii faptei sunt căutaţi pentru a fi traşi la răspundere.

Citește și:

Un șofer rămas în „pana prostului” pe DN 68 (porțiunea lipsă din autostrada Lugoj-Deva) a fost ajutat de polițiști să își rezolve problema pentru a putea continua drumul. Concret,…

Posesorul unui card e credit la BCR, pe care nu l-a folosit de mai mult timp, s-a trezit că a ”plătit” trei facturi pentru o lecție de dans la Paris, abonamentul la Netflix în Singapore și…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on