Mesajul în română transmis de Ucraina țării noastre de Ziua Națională

Joi, 01 Decembrie 2022, ora 17:38

968 citiri

Ministerul ucrainean de Externe a transmis României joi, 1 decembrie, mesaje de felicitare și mulțumiri cu ocazia Zilei Naționale.

Într-unul dintre mesajele postate pe Twitter, MAE ucrainean a apreciat sprijinul acordat de țara noastră în fața agresiunii Rusiei.

”Felicitări MAE din România și prietenilor noștri români cu ocazia Zilei Naționale. Ucraina prețuiește mult sprijinul neclintit și solidaritatea României. Rămâneți uniți pentru pace și securitate în regiune și în întreaga Europă. Cele mai bune urări de bunătate și prosperitate!”, au scris reprezentanții Ministerului ucrainea de Externe.

Congratulations to @MAERomania and our Romanian friends on the occasion of National Day. Ukraine highly values the unwavering support and solidarity of 🇷🇴. Stand together for peace and security in the region and the whole of Europe. Best wishes for goodness and prosperity!

— MFA of Ukraine 🇺🇦 (@MFA_Ukraine) December 1, 2022

Într-un alt mesaj, scris și în limba română, adjunctul ministrului de Externe, Yevhen Perebyinis, a mulțumit, de asemenea, pentru asistența acordată de România.

La multi ani de Ziua Nationala Romania🇹🇩! Suntem recunoscători pentru sprijinul constant și asistența multilaterală Ucrainei în lupta împotriva agresiunii ruse. Pace, stabilitate și prosperitate poporului-prieten român! 🇺🇦🤝🇹🇩 @MAERomania

— Yevhen Perebyinis (@YPerebyinis) December 1, 2022

Citește și:

Președintele Klaus Iohannis a susținut joi, 1 decembrie, la Palatul Cotroceni, un discurs în cadrul recepției oferite cu prilejul Zilei Naționale a României.
Iohannis a vorbit despre…

Guvernele din statele UE au ajuns joi, 1 decembrie, la un acord provizoriu privind introducerea unui plafon de preţ pentru un baril de petrol rusesc exportat pe mare, însoţit de un mecanism de…

 » Aflați mai multe informații aici.