Messi DEZVĂLUIRE ȘOCANTĂ – A ridicat un trofeu fals al Cupei Mondiale în cea mai apreciată fotografie de pe Instagram. Cum a fost posibil acest lucru

scris ieri, 19:00

Un concurs de circumstanțe l-a făcut pe Lionel Messi să ridice un trofeu fals al Cupei Mondiale pe gazonul stadionului Lusail. Această replică a trofeului apare în cea mai apreciată fotografie de pe rețeaua Instagram.

O mare încurcătură l-a făcut pe Lionel Messi, căpitanul Argentinei, să ridice un trofeu fals la sărbătorirea de pe gazonul stadionului Lusail, după finala Cupei Mondiale, arată news.ro.

CITEȘTE ȘI VIDEO Un șofer a intrat cu mașina într-o pizzerie din Popești Leordeni. A ajuns direct în bucătărie

Epopeea acestei replici este povestită de publicația argentiniană Clarin, care dezvăluie cum cea mai apreciată fotografie din istoria Instagramului – cea a lui Messi ținând cupa în sus, purtat ca un erou – ascunde de fapt un fals trofeu.

Un cuplu de patruzeci de ani se află în spatele farsei. Paula Zuzulich și Manuel Zaro, suporteri ai Argentinei, au făcut o replică a trofeului Cupei Mondiale, o versiune atât de elaborat încât seamănă ca două picături de apă cu originalul. Aceeași greutate, aspect similar (al lor, șase luni de fabricație, este din rășină și cuarț pe interior și a fost acoperit cu o vopsea aurie).

CITEȘTE ȘI Serial anulat de Netflix după doar un sezon

După finală, la finalul decernării oficiale a trofeului (unde Lionel Messi ridică adevăratul trofeu), cuplul, care urmărea meciul, reușește să dea replica unei rude a lui Leandro Paredes, care duce cupa falsă pe gazon. Cele două versiuni se regăsesc așadar pe gazon în același timp și așa se face că fotografia lui Messi postată pe Instagram,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on