Meta se pregătește să anunțe dacă îi va permite fostului președinte al SUA Donald Trump să revină pe Facebook și Instagram

scris astăzi, 12:09

Meta, proprietarul Facebook, se pregătește să anunțe dacă îi va permite fostului președinte al SUA Donald Trump să revină pe Facebook și Instagram, a informat duminică Financial Times.

Gigantul rețelelor sociale a declarat anterior că va decide până pe 7 ianuarie dacă îi va permite fostului președinte să se întoarcă, scrie News.ro.

CITEȘTE ȘI FOTO Rubla rusească și real-ul brazilian, cele mai “performante” valute. Forintul ungar, printre marii pierzători

Cu toate acestea, este de așteptat ca decizia să fie anunțată mai târziu în cursul lunii, a scris ziarul, citând o persoană familiarizată cu chestiunea.

Meta a înființat un grup de lucru pentru a se concentra pe această problemă,  care include angajați din echipele de politici publice și de comunicare, precum și din echipa de politici de conținut, potrivit surselor.

Meta nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters de a comenta.

Evoluția vine după ce Elon Musk, noul proprietar al Twitter, a revocat în noiembrie anul trecut o interdicție permanentă asupra lui Trump pe platforma de socializare, după ce a efectuat un sondaj în rândul utilizatorilor.

Afla mai multe despre
meta
trump  » Aflați mai multe informații aici.

Posted on