Metoda “Maradona” la Arad. Suspectul în fața jandarmilor: ”Am dat bani la muzică și am fost luat de dumneavoastră” VIDEO

Duminica, 11 Decembrie 2022, ora 20:04

1143 citiri

Metoda “Maradona” pe Ștrandul Neptun din Arad. În data de 11 decembrie 2022, echipajul de jandarmi aflat în serviciu, în zona Ștrandului Neptun, din municipiul Arad, în jurul orei 01 30, a fost sesizat de un grup de tineri cu privire la faptul că unuia dintre tineri, i-a fost sustras portofelul cu acte și bani, de către un bărbat care inițial l-a prins de curea.

Ulterior acesta i-a înapoiat portofelul cu tot cu acte, însă fără cei 300 de lei din el, pe care bărbatul i-a oprit. Jandarmii arădeni au început verificările și pe timpul lor, a apărut un alt tânăr care a sesizat faptul că a rămas fără portmoneu tot în urma unei prinderi de cureaua pantalonilor, venită din partea unui bărbat necunoscut.

În urma semnalmentelor oferite de cei doi tineri, jandarmii arădeni au procedat la verificarea zonei și în cel mai scurt timp au identificat bărbatul, în vârstă de 33 de ani. Au procedat la legitimarea și efectuarea controlului corporal al acestuia.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a recunoscut că el a luat portofelele celor doi tineri, dar că nu mai are cei 300 de lei pe care i-a sustras de la primul tânăr deoarece i-a cheltuit într-un local.

Bărbatul a insistat să le prezinte jandarmilor arădeni modul de operare ”metoda Maradona” o tehnică folosită pentru deposedarea unei persoane de portofel, pe care a folosit-o în premieră la Arad. Pe numele bărbatului jandarmii arădeni au întocmit acte de sesizare pentru infracțiunea de furt. Actele întocmite vor fi predate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

Citește și:

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, căutat de autorităţile din Italia,

 » Aflați mai multe informații aici.