Metrorex și-a asigurat curățenia

scris astăzi, 07:52

Asocierea formată din Libro Events, Compania Romprest Service și Romprest Servicii Integrate a câștigat o licitație organizată de Metrorex pentru servicii de curățenie, colectare-evacuare gunoi în spațiile publice și spațiile tehnice din stațiile de metrou, trenurilor, remizelor și depourilor, precum și în spațiile și birourile din sediul central al transportatorului public. Contractul a fost încheiat pe trei ani pentru suma de 54,71 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 52,34 milioane de lei, fără TVA.

La procedură a participat și asocierea Sinclea Facility Mangement (lider) și Blue Planet Services.

Anterior, conform unui contract semnat în 2018, curațenia la Metrorex a fost asigurată de asocierea formată din Libro Events și Compania Romprest Service pentru suma 73,149 milioane de lei, fără TVA.

CITEȘTE ȘI Război la final pentru gunoi în Sectorul 1 după multe luni. A fost semnat acordul între Primăria Sectorului 1 și compania Romprest pentru asigurarea serviciilor de salubritate. Ce prevede documentul

Cu sediul în comuna Glina (județul Ilfov), Libro Events desfășoară activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor și a raportat către Ministerul Finanțelor Publice pentru anul 2021 o cifră de afaceri de 34,14 milioane de lei. Asociatul unic al companiei este Mihaela Elena Neagu, potrivit termene.ro.

Compania Romprest Service a consemnat în 2021 un business de 311,4 milioane de lei din colectarea deșeurilor nepericuloase. Acționarii firmei sunt Firstcom LLC (SUA) – 3,5443%, Detaco Ltd (Canada) – 42,6916%, Compania Națională Aeroporturi București – 10%, Premium Management Team – 13,7641% și Europrest Invest – 30%.

Cu activități generale (nespecializate) de curățenie interioară a clădirilor,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on