Michelle Obama nu l-a putut suporta pe Barack Obama timp de zece ani ⋆ Universul.net

Fosta primă-doamnă Michelle Obama a mărturisit într-un interviu, vorbind despre provocările căsniciei, că „nu şi-a putut suporta” soţul timp de 10 ani, atunci când cele două fete ale cuplului erau mici, relatează „The Guardian”, citat de News.ro.

Într-o emisiune la Revolt TV pentru promovarea celei mai recente sale cărţi, Michelle Obama – una dintre cele mai populare femei din America – a explicat că grija pentru fiicele ei a pus presiune asupra căsniciei sale de 30 de ani cu Barack Obama, fostul preşedinte al Statelor Unite.

„Oamenii cred că sunt răutăcioasă spunând acest lucru, dar este ca şi cum ar fi fost 10 ani în care nu mi-am putut suporta soţul”, a declarat ea la o discuţie. „Şi ghiciţi când s-a întâmplat asta? Când copiii erau mici”, a povestit Michelle Obama. Fosta primă-doamnă, în vârstă de 58 de ani, vorbea cu Kelly Rowland, H.E.R., Winnie Harlow şi mama lui Beyoncé, Tina Knowles-Lawson, despre un dezechilibru apărut în căsnicia ei cu Barack Obama, într-o perioadă în care steaua politică a acestuia era în ascensiune, iar ea se ocupa în primul rând de fiicele lor, Sasha şi Malia, între care există o diferenţă de vârstă de trei ani şi care acum au peste 20 de ani.

„Timp de 10 ani, în timp ce noi încercam să ne construim carierele şi, ştiţi, ne făceam griji pentru şcoală şi pentru cine ce face şi ce face, iar eu eram gen: Îh, asta nu e chiar aşa”, a spus Obama. „Şi ştiţi ceva? Căsătoria nu este jumate/jumate – niciodată, niciodată. Sunt momente în care mie îmi revine 70 la sută, lui 30 la sută. Sunt momente în care el are 60, 40, dar ghici ce? Sunt zece ani şi suntem căsătoriţi de 30 de ani.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on