Mobilizare de forțe ale MAI în preajma Revelionului. 14 aeronave, pregătite de misiune

Joi, 30 Decembrie 2021, ora 14:42

561 citiri

Aproximativ 25.000 de angajați ai Ministerului de Interne vor lucra în zilele următoare pentru a preveni eventualele incidente.

Poliția a pregătit 9.000 de oameni care să fie gata de intervenții în caz de nevoie. Acestora li se alătură 7.000 de jandarmi, 5.000 de pompieri și 4.000 de polițiști de frontieră.

De asemenea, pentru următoarele zile, 14 aeronave ale Inspectoratului General de Aviație sunt pregătite să execute, în special misiuni SMURD și misiuni în sprijinul celorlalte structuri ale Ministerului.

”Aeronavele IGAv pot desfășura inclusiv misiuni de căutare, salvare și evacuare din zona muntoasă având în vedere că mulți cetățeni vor petrece aceste zile la munte. De asemenea, jandarmii montani vor putea interveni în sprijinul celor care întâmpină probleme”, a transmis MAI.

Răspunsul la solicitările cetățenilor va fi gestionat cu peste 3.600 de mijloace tehnice, dintre care aproape 800 echipaje de stingere, 41 de șenilate, 32 autofreze, 133 mașini de descarcerare, 323 ambulanțe SMURD tip B2, 39 unităţi de terapie intensivă mobilă (dintre care 7 specializate în tratament neonatologic), precum şi 42 de autospeciale pentru transport personal şi victime multiple.

Citeste si:

Un bărbat de 65 de ani din comuna Şirineasa a rămas fără acoperiş deasupra capului din cauza unui incendiu provocat de o instalaţie de iluminat specifică sărbătorilor de iarnă, au…

Poliţiştii din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, au fost alertaţi în urma unui apel la numărul de urgenţă 112 în care un bărbat de aproximativ 60 de ani anunţa că a alunecat…

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on