Momentul în care angajata unei săli de jocuri din Capitală este lovită cu bestialitate și tâlhărită de un client VIDEO

Sambata, 26 Noiembrie 2022, ora 17:52

2515 citiri

Un bărbat de 36 de ani care a lovit angajata unei săli de jocuri şi a încercat să-i fure o sumă de bani a fost plasat în arest la domiciliu.

”La data de 25 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reţinut un bărbat în vârstă de 36 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în fapt, la data de 25 noiembrie 2022, în jurul orei 00:30, în timp ce se afla într-o sală de jocuri, din Sectorul 3, un bărbat i-ar fi cerut unei angajate să îi schimbe o sumă de bani, iar în momentul în care aceasta a scos banii, ar fi lovit-o cu pumnul, moment în care ar fi încercat să îi smulgă banii din mână, dar nu a reuşit.

”În urma verificărilor demarate, bărbatul a fost depistat, în cursul aceleaşi zile şi a fost condus la sediul secţiei. Faţă de bărbat s-a dispus măsura reţinerii, ulterior fiind arestat la domiciliu”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Citește și:

Bucureştiul devine săptămâna viitoare, în perioada 28 – 30 noiembrie, capitala diplomaţiei europene şi euroatlantice.
Cu câteva zile înainte de eveniment, pe mai multe bulevarde din…

Secretarul de stat al Statelor Unite, Antony Blinken, va participa la întrunirea miniştrilor de Externe ai NATO,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on