Momentul în care un trotinetist este lovit de o mașină pornită de la semafor. ”Legea junglei. Nu îi trage nimeni de urechi” VIDEO

Vineri, 02 Decembrie 2022, ora 17:02

2470 citiri

Filmarea unui accident rutier generat de un trotinetist inconștient a fost publicată vineri, 2 decembrie, pe grupuri specializate în informații din trafic.

Un video de 26 de secunde surprinde momentul în care o persoană care conducea o trotinetă este lovită de o mașină imediat ce autovehiculul se pune în mișcare la culoarea verde a semaforului.

Accidentul s-a produs în zona Bucur Obor din Capitală.

Sursa: facebook/Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Internauții au comentat la postarea care prezintă video de mai sus. Cel care a distribuit imaginile înregistrate de camera de bord a mașinii a transmis pe grup că îl va ajuta pe șoferul implicat cu suportul video dacă are nevoie.

Membrii grupului apreciază că trotinetistul a trecut pe roșu.

”Legea junglei cu bicicliștii și trotinetistii, nu îi tage nimeni de urechi și din cauza asta zilnic evitam câte un kamikaze ca cel din postare”, scrie un utilizator al grupului.

”Când plec pe verde de la semafor primul mă mai uit o dată pe zebre să nu dau de un grăbit care vrea să ajungă la spital”, scrie un alt internaut.

Citește și:

Kathleen Ann Kavalec, propunerea președintelui SUA Joe Biden pentru funcția de ambasador în România, a fost audiată marți noaptea de către senatul american. În timpul audierii, aceasta a…

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat vineri, 2 decembrie, că programul ”Rabla pentru electrocasnice” va fi regândit.
”Lucrurile se vor schimba, pentru că noi am introdus o…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on