Netflix – ANUNȚ pentru serialul Wednesday, filmat în România

Netflix a confirmat că a dat deja undă verde producerii celui de-al doilea sezon al succesului care s-a dovedit a fi serialul Wednesday. Serialul filmat în România a primit două nominalizări la Golden Globe 2023, pentru cel mai bun serial de televiziune (comedie) și cea mai bună actriță.

Lansat în luna noiembrie cu 8 episoade, serialul Wednesday, concentrat pe caracterul Wednesday Addams, jucat de Jenna Ortega, va avea un al doilea sezon, poate chiar cu ceva mai multe episoade, acum că Netflix este sigură de succesul acestuia.

Anunțul făcut de compania americană este însoțit de o recapitulare video a primului sezon, cu aventurile lui Wednesday în primul an la Nevermore Academy.

CITEȘTE ȘI Apple Books oferă cărți audio citite de AI

Popularitatea serialului s-a concretizat deja în două nominalizări la Golden Globe (decernarea premiilor va avea loc pe 10 ianuarie) și multe postări și hashtag-uri dedicate pe platformele sociale, în special pe TikTok.

După ce a devenit a doua cea mai de succes producție în limba engleză a platformei, înnoirea serialului Wednesday nu constituie o mare surpriză, ci mai degrabă o confirmare binevenită pentru micii și marii spectatori.

Serialul Wednesday a numărat 1,02 miliarde de vizualizări în primele trei săptămâni, fiind devansat doar de Stranger Things și Squid Game.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on