Netflix – Noutățile pentru luna ianuarie. Nu va fi chiar secetă

După un final destul de agitat de an, Netflix își trage puțin sufletul în ianuarie și nu mai aduce noutăți la fel de mari sau multe. Asta nu înseamnă, însă, că va fi chiar secetă.

Platforma americană vine, în ianuarie, cu continuări pentru mai multe seriale proprii și nu numai. Ozark, Snowpiercer și After Life primesc sezoane sau măcar bucăți de sezoane noi.

Alături de acestea, apare și sezonul 4 pentru excelentul The Sinner, cu Bill Pullman în rol principal.

CITEȘTE ȘI Netflix se ieftinește în India

Netflix promite o poveste interesantă, plasată în preajma celui de-al doilea Război Mondial, în Munich – The Edge of War.

Doar 11 titluri par să fie licențiate în ianuarie, printre care Taxi Driver, War of the Worlds, Charlie’s Angels și Star Trek Beyond.

Toate noutățile Netflix din luna decembrie:

Titluri originale

1 ianuarie 2021
The Hook Up Plan: Season 3
Titlu localizat: Dragoste de ocazie: Sezonul 3
Elsa, Charlotte și Milou își văd prietenia zdruncinată de o iubire secretă și se confruntă fiecare cu provocări năucitoare și decizii de viață importante.

4 ianuarie 2021
Action Pack
Titlu localizat: Gașca micilor eroi
Curajoșii copii de la Academia micilor eroi colaborează cu suflet, inteligență și superputeri pentru a înfrunta răufăcătorii și a scoate la iveală latura lor bună!

5 ianuarie 2021
Four to Dinner
Titlu localizat: Patru la cină
Această comedie romantică pune la îndoială ideea de suflete-pereche urmărind în povești paralele patru prieteni singuri care formează cupluri în diferite combinații.

6 ianuarie 2021
The Club: Part 2
Titlu localizat: Clubul Istanbul: Partea 2
Sursa vinovăției Matildei iese la lumină atunci când revine un personaj din trecutul ei.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on