Nicușor Dan și parcurile din Capitală – REZULTATE SONDAJ DCNews. Cum a votat Badea

foto Facebook Nicușor Dan

Să tundă Nicușor Dan iarba din parcurile Capitalei? – a fost întrebarea lansată pe site-ul DCNews.ro.

Cititorii site-ului au avut de ales între două variante de răspuns: Da sau Nu.

Peste 7.000 de persoane au răspuns cu DA!

Și Mircea Badea a votat în cadrul sondajului, dezvăluind în emisiunea sa de la Antena 3 că a optat pentru răspunsul „nu”. „Întrebarea zilei de pe dcnews.ro: Să tundă Nicușor Dan iarba din parcurile Capitalei? (n.r. moment în care începe să râdă). Deci, ăștia de la DCNews sunt Dumnezeu! Hai să răspundem. Să nu tundă. Susțin! Dă-o naiba de iarbă, să fie mai pe natural, ce atâta intervenție la natură, să lăsăm natura să se desfășoare. Am votat să nu tundă!”, a zis Mircea Badea.

Tudor Chirilă îl trage la răspundere pe Nicuşor Dan

Tudor Chirilă face un apel la primarul Capitalei, Nicuşor Dan, să facă ceva cu parcurile din Bucureşti care sunt pline de bălării. 

„Nicușor Dan, poate reusiţi să faceţi curat în Herăstrău. Că pare mai simplu să mai construieşti o terasă decât să coseşti iarba”, îi transmite cântăreţul Tudor Chirilă primarului general al Capitalei.

Tudor Chirilă a publicat pe pagina sa de Facebook un video în care prezintă cum arată Parcul Herăstrău din Bucureşti.

„Salutare, salutare, de la un cetăţean, locuitor al oraşului Bucureşti, pentru primarul ales, Nicuşor Dan. Nu e ca şi cum în ultimii 30 de ani primarii au ţinut cont de reclamaţiile sau de sugestiile cetăţenilor, dar, dacă tot vorbim despre schimbare, hai să vedem ce se întâmplă în cazul ăsta.

Avem parcul Herăstrău, care arată dezolant. (…) Acum sunt buruieni peste buruieni,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on