Nicușor Dan, trimis de medicul Vasi Rădulescu să se vaccineze: „Să vadă oamenii că liderul lor s-a vaccinat și e totul ok” ⋆ Universul.net

Foto: INQUAM/George Călin

După ce Nicușor Dan a afirmat că nu se vaccinează anti-Covid înainte de a-și face analizele medicale, iar de analize nu a avut timp, medicul Vasi Rădulescu îi cere edilului general să meargă să se vaccineze, întrucât nu e nevoie de analize medicale, iar dacă are nelămuriri îl poate contacta.

Postarea medicului Vasi Rădulescu:

„Domnule Nicușor Dan,

Vă cer un pic ajutorul. Mi-am sacrificat de o săptămână orice fărâmă de timp liber pentru a răspunde oamenilor care au nelămuriri sau frici despre vaccinare. Am răspuns la peste 12.000 de mesaje. Ar conta enorm exemplul dumneavoastră pentru bucureșteni, pentru că nu v-ați vaccinat încă.

Ați declarat că ați avut boala și vreți să vă faceți nu știu ce analize. Vă spun din capul locului că nu e nevoie să dozați anticorpii, iar studii solide arată că dacă vă vaccinați acum veți avea o imunitate excelentă. Așadar, repet: nu e nevoie de analize, iar trecerea prin boală + vaccin = imunitate grozavă.

Vă cer ajutorul ca apoi să ajutăm alți oameni pentru care dumneavoastră reprezentați un conducător. Dacă aveți o nelămurire, o frică, nu ezitați să-mi scrieți și vă răspund cu drag.

Mergeți AZI să vă vaccinați și să scăpați de întrebări, suspiciuni. Mergeți AZI să vă vaccinați ca să vadă oamenii că liderul lor s-a vaccinat și e totul ok.

Ajutorul dumneavoastră ar conta enorm.

Și e un act de responsabilitate.

Și matematica pledează oricând pentru vaccinare.

V. ”

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on