Noi percheziții în dosarul fraţilor Tate ⋆ Universul.net

Mai multe percheziţii au loc joi dimineaţă în Bucureşti şi în alte două judeţe în imobile care au legătură cu fraţii Andrew şi Tristan Tate, aflaţi în arest preventiv sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol, transmite News.ro.

”În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, pun în aplicare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova. Aceste activităţi au loc în continuarea cercetărilor în cauza privind săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol”, anunţă IGPR

IGPR reaminteşte că  la data de 29 decembrie 2022, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au organizat o acţiune operativă, într-un dosar penal, în care au fost efectuate cercetări pentru infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Astfel, au fost puse în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de persoanele bănuite.

Toate cele 4 persoane pentru care au fost emise mandate de aducere au fost găsite şi conduse la sediul D.I.I.C.O.T.

”În fapt, cele 4 persoane bănuite (doi cetăţeni britanici şi doi cetăţeni români) ar fi constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani. Persoanele vătămate ar fi fost recrutate de cetăţenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenţia de a întemeia o relaţie de căsătorie/concubinaj şi existenţa unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy).

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on