O femeie a sărit de la etajul trei al blocului în care locuia, în mijlocul disputei cu soțul pe care dorea să-l părăsească pentru alt bărbat

Luni, 05 Decembrie 2022, ora 12:40

600 citiri

O femeie în vârstă de 34 de ani, stabilită în Fălticeni alături de soțul ei, a încercat să își pună capăt zilelor în dimineața zilei de sâmbătă, 3 decembrie, sărind de la etajul trei al blocului în care locuia.

Totul ar fi pornit de la discuțiile în contradictoriu pe care le-a avut cu soțul ei, pe fondul geloziei. Bărbatul a fost cel care a sunat la 112, astfel că femeia a fost transportată la spital, potrivit Monitorul de Suceava.

Femeia a primit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral minor, traumatism toracic cu fracturi costale cu deplasare, pneumotorax, contuzii pulmonare, contuzie abdominală, fracturi multiple la nivelul coloanei dorsale și lombare.

Din cercetările derulate ulterior, polițiștii au stabilit că cei doi aveau o relație din 2017, dar pe 11 noiembrie anul acesta femeia l-a anunțat că îl părăsește pentru un alt bărbat.

Soțul, marinar de profesie, s-a întors acasă la finalul lunii trecute, după ce în intervalul scurs între 11 și 30 noiembrie cei doi soți au avut mai multe discuții telefonice și ar fi ajuns la un numitor comun. În dimineața zilei de sâmbătă, cei doi au avut din nou discuții contradictorii pe fondul geloziei, iar la un moment dat femeia s-a aruncat de la etajul trei.

Citește și:

Judecătorul Gabriel Apostol din Pitești a fost transportat la spital joi, 1 decembrie, după ce și-a înjectat în venă benzină, potrivit ziarobiectiv.ro
Judecătorul a fost internat în…

George Simion, liderul AUR, a dat buzna la conferința de presă susținută de Virgil Popescu, ministrul Energiei, a preluat controlul microfonului și a refuzat să plece, astfel că evenimentul…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on