O fetiţă de 11 ani din Ploiești şi-a minţit mama că ar fi fost accidentată când traversa strada. De ce a recurs la acest gest extrem

Marti, 13 Decembrie 2022, ora 19:02

250 citiri

O fetiţă de 11 ani din Ploieşti i-a spus mamei sale ar fi fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada, iar anchetatorii au demarat cercetări pentru a identifica şoferul vinovat.

După verificări, oamenii legii au stabilit că evenimentul rutier nu a avut loc. Fata şi-a minţit mama, pentru a ascunde faptul că are hainele murdare şi rupte în urma unui conflict avut la şcoală.

Poliţiştii din Ploieşti au fost sesizaţi că o fetiţă de 11 ani a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea părţii carosabile, ulterior, conducătorul auto plecând de la faţa locului.

”În urma impactului, minora a fost rănită uşor, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis poliţiştii. Aceştia au demarat cercetări pentru a-l găsi pe şoferul vinovat.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constat faptul că accidentul rutier nu se confirmă. Din verificări, s-a stabilit faptul că minora ar fi spus mamei ei că a fost implicată într-un eveniment rutier, pentru a ascunde un conflict pe care l-ar fi avut cu un coleg de şcoală în cursul zilei, care ar fi împins-o uşor. În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis, marţi, IPJ Prahova.

Potrivit www.observatorulph.ro, poliţiştii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona în care se presupune că ar fi avut loc accidentul şi au constatat că nu a existat evenimentul rutier.

Fata şi-a minţit mama pentru a ascunde faptul că are hainele murdare şi rupte în urma conflictului avut la şcoală.

Citește și:

O fetiţă de opt luni din Mireşu Mare a murit,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on