O fetiţă de 13 ani s-a prăbușit în timpul unui antrenament, sub ochii copiilor. În scurt timp, medicii au declarat decesul

Vineri, 06 Ianuarie 2023, ora 16:46

2877 citiri

O fetiţă în vârstă de 13 ani a murit în timpul unui antrenament al echipei de volei, vineri, 6 ianuarie, în timp ce unul dintre profesori încerca să o resusciteze, la CSS Piatra Neamţ.

La un moment dat, copila a căzut la podea, inconştientă. Unul dintre profesori a încercat să o resusciteze, în timp ce celălalt antrenor a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutor, scrie mesagerulneamt.ro.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, iar medicii au preluat-o pe fetiţă şi au dus-o la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

În jurul orei 13.30, medicii de la UPU au declarat decesul copilei.

Directorul LPS Piatra Neamț, prof. Răzvan Lupu, a explicat pentru mesagerulneamt.ro că sportiva făcuse controlul medical periodic și că părinții au dus fata la un control cardiologic, suplimentar, chiar la începutul acestui an.

Concluziile medicilor specialiști de medicină sportivă și cardiologie au fost că fata este aptă pentru sport de performanță.

Copila era elevă în clasa a VII-a la Școala Elena Cuza din Piatra Neamţ. Cauza morţii va fi stabilită de medicii legişti, după efectuarea necropsiei.

Citește și:

Deputatul AUR Dumitru Focșa a explicat într-o postare pe Facebook cum a decurs seara de 4 spre 5 ianuarie, când soția lui a sunat la 112, acuzându-și soțul că o bate.
Dumitru Focșa…

Ionuţ Moşteanu, vicepreşedinte USR, i-a cerut vineri liderului AUR George Simion să îl dea afară din partid pe deputatul Dumitru Focşa, acuzat că şi-a bătut soţia, el afirmând că dacă…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on