Obsentum extinde rețeaua de magazine

scris astăzi, 12:30

Obsentum își extinde rețeaua de boutique-uri de parfumerie prin deschiderea primului magazin al brandului în Timișoara, în centrul comercial Iulius Town.

Cum poate fi calibrat un buget în pandemie, ce soluții de finanțare sunt astăzi la îndemână și alte variante de sprijin pentru firme vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro IMM – Pregătim ieșirea din criză
Videoconferința, programată pentru 4 noiembrie și organizată împreună cu  Nordis Group, Banca Transilvania, ING și Unicredit Bank, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

Este boutique-ul cu numărul 8 al brandului.

CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

Primul magazin Obsentum a fost deschis în 2016, în duty free-ul a Aeroportului Otopeni, zona plecări internaționale și face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (acționar Gebr. Heineman).

Obsentum este prezent ]n București cu patru spații, două localizate în aeroport (Plecări Internaționale și Plecări Interne) și încă două magazine în Băneasa Shopping City și Afi Palace Cotroceni, un magazin la Constanța în City Park Mall, un magazin la Cluj-Napoca în Iulius Mall și în Brașov în Afi Mall Brașov.

Afla mai multe despre
obsentum
prfumerie  » Aflați mai multe informații aici.

Posted on