Operația de mărire a penisului este tot mai solicitată de bărbații români (P)

Operația de mărire a organului genital masculin, cunoscută și sub numele de faloplastie, este o procedură chirurgicală care vizează îmbunătățirea dimensiunii penisului. Aceasta poate fi efectuată atât din motive estetice, cât și din motive funcționale.

Există mai multe tehnici chirurgicale disponibile pentru a mări penisul, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje. Unele dintre acestea implică injectarea de grăsime sau materiale de umplere, în timp ce altele implică transferul de țesuturi de la alte părți ale corpului. De asemenea, există și tehnici care utilizează implanturi.

Indicațiile pentru această procedură pot varia de la persoană la persoană și pot include dorința de a avea un penis mai mare, probleme de disfuncție erectilă sau chiar probleme de auto-stimulare. Orice persoană care consideră o astfel de procedură ar trebui să discute cu un medic specialist înainte de a lua o decizie.

Candidații ideali sunt pacienții care știu sau simt că au probleme de cuplu datorită unei dimensiuni reduse, sub 10 cm în lungime în erecție și care nu prezintă boli cronice decompensate, care nu sunt în tratament cu medicație de tip anticoagulante, antiagregante, antidepresive, antidiabetice orale sau de tip insulinic, chimioterapice sau altă medicație care poate interfera cu procesul de vindecare a țesuturilor sau poate produce complicații inevitabile.

Cu toate că operația de mărire a penisului poate oferi unele beneficii, există și riscuri asociate cu aceasta. Una dintre cele mai frecvente complicații este durerea post-operatorie, care poate fi controlată prin medicamente. Alte posibile complicații pot include infecții, sângerări și cicatrici. De asemenea, este important de reținut că rezultatele procedurii pot varia și că, deși se poate obține o anumită mărire, aceasta poate fi limitată.

Deși această operație poate oferi rezultate vizibile în ceea ce privește dimensiunile penisului, trebuie să înțelegem că nu există o mărime “standard”

 » Aflați mai multe informații aici.