Orange Money – capitalizată cu aproape 25 milioane de lei, după ce anterior s-a tăiat peste 74 milioane de lei pentru acoperirea pierderilor contabile

Orange Money, societatea înființată de Orange România pentru furnizarea de servicii de plăți și de transfer de bani de pe telefonul mobil, și-a majorat capitalul social cu 24,74 milioane de lei, de la 178,45 milioane de lei la 203,19 milioane de lei, prin aport în numerar al acționarilor, după ce anterior a fost diminuat cu 74,5 milioane de lei pentru acoperirea pierderii contabile acumulată până la finele anului 2019, care au atins 38,34 milioane de lei.

CITEȘTE ȘI Ministerul Internelor ridică un turn metalic și un centru de servicii electronice lângă Plaza România. Contractul depășește 60 milioane de lei

Orange România a anunțat în noiembrie 2016 că a lansat serviciul Orange Money, prin intermediul căruia utilizatorii pot plăti facturi de utilități, reîncărca opțiuni pentru cartele preplătite de telefonie mobilă, primi și transfera bani.

În 2020, compania a înregistrat pierderi de 64,1 milioane de lei la venituri de 15,65 milioane de lei, în creștere de trei ori față de anul precedent.

Orange România este parte a grupului francez Orange.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on