Pasarelă pietonală care nu duce nicăieri. Un pilon, montat în mijlocul benzii de circulaţie

O pasarelă a fost montată peste Centura Bucureşti, în zona de nord a Capitalei, dar aceasta nu duce nicăieri, întrucât de o parte şi de alta a drumului nu există trotuare. Mai mult, unul dintre piloni a fost ridicat în mijlocul benzii de circulaţie, care a fost îngustată. IPJ Ilfov a transmis că a cerut resistematizarea zonei, iar până la remedierea deficienţei, semnalizarea corespunzătoare.O pasarelă pietonală a fost ridicată pe Centura Bucureşti, în zona de nord a Capitalei.

Aceasta nu duce nicăieri, întrucât nu există trotuare în zonă, iar pentru ridicarea unui pilon a fost îngustată una dintre benzile de circulaţie.

”Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov s-au sesizat din oficiu încă din data de 13 ianuarie a.c., cu privire la faptul că, în zona respectivă sunt deficiente privind sistematizarea şi semnalizarea rutieră, generate de executarea lucrărilor efectuate pentru amplasarea pasarelei pietonale respective. În acest context, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov  au solicitat  administratorului drumului, respectiv Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti şi executantului lucrării, dispunerea de măsuri, pentru refacerea elementelor geometrice ale drumului (lăţimea benzilor de circulaţie), în zona afectată de lucrări”, a trransmis, luni, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au solicitat ca, până la remedierea deficienţelor constatate, să fie completată/refăcută semnalizarea rutieră orizontală, cât şi cea verticală în zona indicată, în vederea desfăşurării în condiţii de siguranţă a circulaţiei vehiculelor şi pietonilor.

La rândul lor, reprezentanţii Ministerului Transporturilor au precizat că situaţia va fi remediată de către DRDP Bucureşti în zilele următoare.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on