Petreceri cu prostituate și cocaină într-un apartament dintr-un oraș din Transilvania. Cum a fost prins organizatorul

Joi, 19 Ianuarie 2023, ora 22:10

3565 citiri

Un bărbat, de profesie inginer, obișnuia să închirieze apartamente unde chema prostituate. Partidele de sex erau ”presărate” cu cocaină. Polițiștii din Alba Iulia au aflat și au mers într-o noapte ”peste” petrecăreți.

Flagrantul a avut loc în 21 mai 2021, iar în 17 ianuarie 2023 a fost pronunțată hotărârea definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia. Iulian Constantin T. a primit 8 luni de închisoare cu executare pentru consum ilicit de droguri de mare risc.

Acesta se află, însă, în penitenciar de mai bine de un an de zile, fiind în executarea unei pedepse uriașe pentru infracţiuni de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fraudă informatică, fals informatic și acces ilegal la un sistem informatic. Prin contopire a rezultat pedeapsa de 8 ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare.

Cu ocazia percheziției efectuate în mai 2021, în baia apartamentului din Alba Iulia închiriat de acesta, a fost găsită o farfurie din ceramică de culoare albă, cu o bancnotă rulată şi o substanţă sub formă de pulbere albă, iar în vasul de toaletă, pe suprafaţa apei, era o substanţă de culoare albă, sub formă de spumă. După analiza subsanței s-a constatat că este vorba despre cocaină.

Inițial, bărbatul a declarat că nu se consideră vinovat de săvârşirea infracţiunii, întrucât drogurile identificate nu i-au aparţinut şi nu este consumator de astfel de substanţe. ”Acesta a declarat că substanţele identificate au fost găsite în apartamentul închiriat de către numita (…) din Târgovişte, dar care locuia în Alba Iulia, iar substanţele au fost găsite de către el într-un ghiveci de flori din interiorul locaţiei. Mai mult, acesta a spus că una din cele două fete (escorte) care au fost în apartament cu el în noaptea zilei de 21.05.2021,

 » Aflați mai multe informații aici.